Playstation 5 presenterad!

Sony hade igÄr en livestream pÄ YouTube som sÀndes 22:00 svensk tid. Under denna fick vi se en rad kortare klipp frÄn spel som kommer att slÀppa till Playstation 5. Sony visade Àven upp hur deras kommande flaggskepp Playstation 5 kommer att se ut. Vi pÄ kopkonsol.se tycker den nya designen Àr lÀcker och gillar att Sony vÄgar ta ut svÀngarna lite och bjuda pÄ mer futuristisk design.

Playstation 5 kommer att slÀppas i tvÄ varianter:

  1. Digital version – Playstation 5 basenhet utan en optisk blu-ray lĂ€sare. Denna variant kommer förmodligen att bli den billigare av de tvĂ„.
  2. Standard version – Standardversionen av Playstation 5 kommer att ha en optisk blu-ray lĂ€sare som man bl.a. kommer kunna anvĂ€nda till att spela gamla Playstation 4 spel med. Förmodligen kommer denna versionen att vara nĂ„got dyrare Ă€n Digital Version.
Standard och digital version av Playstation 5.
Standard och digital version av Playstation 5

Sony visade ocksÄ upp nÄgra tillbehör till Playstation 5. En laddstation för handkontrollerna, trÄdlösa hörlurar, media-fjÀrrkontroll (nÄgot vi saknat för PS4) och Àven en HD-kamera med tvÄ kameror inbyggda. Hur dessa ser ut kan beskÄdas pÄ bilden nedan.

Playstation 5 och tillbehör.
Playstation 5 och tillbehör

Livestream:en frÄn Sonys Playstation 5 presentation under gÄrdagen kan ses nedan.

Sonys episka livestream.